Negen Stappen Verwijderd van de * DJ-Ray * Drive-in Show *

Stap 1: Jullie nemen contact met mij op via de email of telefoon voor een offerte aanvraag.

Stap 2: Daarna volgt in overleg een nette offerte binnen 24 uur van DJ Ray, hierin kan hij vragen om een privébezoek alwaar een privé demo gegeven wordt. Hier kan dan ook meteen een klik gekregen worden met De DJ.

Stap 3: Hierna zal hij na jullie definitief akkoord een defintieve bevestiging gaan opsturen in tweevoud, zodat jullie ook de zekerheid hebben van de komst op afgesproken tijd en plaats.

Stap 4: na de handtekening zal DJ Ray de vragenlijst doorsturen. Het zal wat huiswerk voor jullie zijn, maar deze lijst zorgt voor een perfecte maatwerk avond.

Stap 5: DJ Ray neemt een week van te voren contact met jullie op om de laatste puntjes op de i te zetten. Er zal dan ook meteen contact gezocht worden met de ceremoniemeester van de dag of de organisator van het feest om met hem/haar ook alles nog door te nemen.

Eventueel bij verzoek wordt ook contact gezocht met de partylocatie

Stap 6: DJ Ray zal ruim voor aanvang op de geplande locatie van de feestmiddag en/of avond aanwezig zijn. Hij kan in alle rust de show opzetten en testen, zonodigtechnische problemen direct verhelpen.

 

 

Stap 7: DJ Ray zal het eerste uur van het feest rustige achtergrondmuziek aanzetten.

Stap 8: Het Knalfeest van 5 uur of langer kan beginnen, zolang de dansvloer vol is DJ Ray er ook.

Stap 9: Tot slot zal DJ Ray na het feest een email sturen, voor een korte evaluatie van de feestelijkheden.