Led Vloeren

Vlak LED dansvloer

"Back to the future!"

De authentieke 70's disco vloeren in een 21ste eeuw uitvoering. De traditionele gloeilampjes zijn vervangen door meer dan 700 leds per vierkante meter. Door RGB-sturing kan per vlak van 50cmx50cm iedere gewenste kleur "gemixt" worden. Spectaculaire patronen en echte kleuren zijn in een handomdraai te realiseren. Ideaal als verlichte dansvloer, wand, beursstand, dj-booth of zelfs als bar!

Via 255 digitale stappen van de hoofdkleuren rood, groen en blauw, zijn in totaal ruim 16 miljoen kleurencombinaties mogelijk. De hoofdkleuren zijn lineair dimbaar van 0-100 %.

Onze ledtegels zijn zowel horizontaal als verticaal te gebruiken door middel van het unieke ophangsysteem.

Leverbaar vanaf 16m2 vanaf Euro 520,00 all-in. (ofwel: Euro 32,50 /m2)

 

 

Patronen LED dansvloer

In tegenstelling tot het vlak LED type is de toplaag van dit type dansvloer transparant. Men kan dus de LED's zien waardoor patronen zichtbaar worden. De vloer is bestand tegen intensief gebruik, veel minder glad dan glas, niet gevoelig voor harde voorwerpen en je kunt er een drankje en/of sigaretje op meenemen.

De dansvloeren zijn absoluut veilig voor elke ondergrond dankzij de dikke rubberen strips aan de onderkant van de delen. De gebruikte verlichting geeft een heldergekleurd lichtschijnsel.

Op iedere vierkante meter fonkelen twintig lichtpunten in vier kleuren. Bij ons dus geen veredelde prikkabel die dient als dansvloerverlichting of een rol folie die niet van kleur kan veranderen.
Omdat dit type verlichte dansvloer wordt aangestuurd door middel van voorgeprogrammeerde chases ontstaan zeer fraaie lichtpatronen.

Wij werken met compleet gemonteerde individuele delen. Daardoor voorkomen wij lange constructietijden en gepruts met lampjesdelen en honderden losse glasplaatjes.


Leverbaar vanaf 20m2 vanaf Euro 450,00 all-in. (ofwel: Euro 22,50 /m2)

 

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

 

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen